Dobite ponudu:

Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0Korpa

Daikin ERGA06DV

Daikin ERGA06DV
Cena: na upit
Kupiti Uporediti
Daikin

Spoljni blok sistema Altherma 3 ERGA06DV ima ulogu toplotne pumpe koja obezbedjuje toplotu na prostoriji povrsine 60 m3. Zahvaljujuci tehnologiji upravljanja inverterskim kompresorom, elektricna energija se koristi na minimum, dok se performanse odrzavaju na visokom nivou kako za grejanje tako i za grejanje i hladjenje.

Posebnosti

Daikin se bavi proizvodnjom Altherma termalne opreme, od kojih je jedna toplotna pumpa koja radi sa vise medija kao sto su zemlja-voda, vazduh-voda itd., sto omogucava eksploataciju resursa jednog ili drugog izvora toplotne energije. Uz pomoc takve toplotne pumpe moguce je uspostaviti zagrevanje vode i snabdevanje toplom vodom kako u posebnoj prostoriji, tako iu samom objektu. Spoljni i unutrasnji moduli su opremljeni svim zastitama za stabilan rad. Postoje mogucnosti kombinovanja po principu multi-split sistema. Mogucnost povezivanja sistema "topli pod" i druge opreme za grejanje. Upravljanje celokupnim kompleksom toplotnih jedinica uz pomoc specijalizovanih kontrolnih sistema.

Karakteristike

Snaga grejanja, kW6
SideJapan
ProizvodjacMalezija
Potrosnja energije za grejanje, kW1,24
Granica rada, C-25...+35
T proizvedene vode za grejanje, S+15...+65
Broj kola, kom1
Broj kompresora, kom1
Tip kompresoraInverter
Rashladno sredstvoR32
Nivo buke, dBa47
Tip ventilatoraAksijalni
Broj ventilatora, kom1
Dimenzije (VkSkD), mm740х884х388
Tezina (kg59
Garancija5 godina

Daikin ERGA06DV predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Daikin možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model {model_description} je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime Daikin, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: