Dobite ponudu:

Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0Korpa

Daikin EMRQ16AB

Daikin EMRQ16AB
Cena: na upit
Kupiti Uporediti
Daikin

Spoljna jedinica EMRQ16AB je vodeci deo Altherma Flek visokotemperaturnog split sistema, gde je aktivnost njenog freonskog kola kombinovana sa freonskim krugom unutrasnje jedinice. To dovodi do porasta temperature do 80°C bez pomocnog grejaca. U slucaju rezima hladjenja, drugi krug se moze iskljuciti, a toplota koja se stvara tokom oporavka moze se usmeriti na zagrevanje vode u rezervoaru.

Posebnosti

Daikin se bavi proizvodnjom Altherma termalne opreme, od kojih je jedna toplotna pumpa koja radi sa vise medija kao sto su zemlja-voda, vazduh-voda itd., sto omogucava eksploataciju resursa jednog ili drugog izvora toplotne energije. Uz pomoc takve toplotne pumpe moguce je uspostaviti zagrevanje vode i snabdevanje toplom vodom kako u posebnoj prostoriji, tako iu samom objektu. Spoljni i unutrasnji moduli su opremljeni svim zastitama za stabilan rad. Postoje mogucnosti kombinovanja po principu multi-split sistema. Mogucnost povezivanja sistema "topli pod" i druge opreme za grejanje. Upravljanje celokupnim kompleksom toplotnih jedinica uz pomoc specijalizovanih kontrolnih sistema.

Karakteristike

Snaga grejanja, kW44.8
SideJapan
ProizvodjacMalezija
Granica rada, C-20...+35
T proizvedene vode za grejanje, S+15...+55
Broj kola, kom1
Broj kompresora, kom1
Tip kompresoraInverter
Rashladno sredstvoR410A
Nivo buke, dBa63
Tip ventilatoraAksijalni
Broj ventilatora, kom2
Dimenzije (VkSkD), mm1680х1300х765
Tezina (kg339
Garancija5 godina

Daikin EMRQ16AB predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Daikin možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model {model_description} je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime Daikin, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: