Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39
Viber WhatsApp

0Korpa

Daikin EHBH08CB9W

Daikin EHBH08CB9W
Cena: na upit
Dobite ponudu Kupiti Uporediti
Daikin

Toplotna pumpa EHBH08CB9W EHBH08CB 9V je jedno od novih sredstava za obezbedjivanje toplote u kuci, stanu. Lokacija unutrasnje jedinice u prostoriji moze biti gotovo bilo koja, sto omogucava njenu velicinu, o cemu su se pobrinuli njeni dizajneri. Takodje, sve potrebne radne jedinice toplotne pumpe su sastavljene u jednom modulu u kompaktnom obliku radi lakseg ugradnje i pristupa.

Posebnosti

Daikin se bavi proizvodnjom Altherma termalne opreme, od kojih je jedna toplotna pumpa koja radi sa vise medija kao sto su zemlja-voda, vazduh-voda itd., sto omogucava eksploataciju resursa jednog ili drugog izvora toplotne energije. Uz pomoc takve toplotne pumpe moguce je uspostaviti zagrevanje vode i snabdevanje toplom vodom kako u posebnoj prostoriji, tako iu samom objektu. Spoljni i unutrasnji moduli su opremljeni svim zastitama za stabilan rad. Postoje mogucnosti kombinovanja po principu multi-split sistema. Mogucnost povezivanja sistema "topli pod" i druge opreme za grejanje. Upravljanje celokupnim kompleksom toplotnih jedinica uz pomoc specijalizovanih kontrolnih sistema.

Karakteristike

SideJapan
ProizvodjacMalezija
Radni rezimSamo grejanje
Ugradjeni izmenjivac toplote freon-vodaDa
Potopni grejacDa
Napajanje potopnog bojlera, kol/V/kV1/380/9
Potrosnja vode min. l/min12
Grejna voda kruga grejanja, C+15...+55
Zagrevanje PTV, C+25...+80
Rashladno sredstvoR410A
Nivo buke, dBa26
Dimenzije bez pakovanja VkSkD, mm890х480х344
Tezina bez vode, kg45
Garancija5 godina
Visina, cm89
Sirina, vidi48
Dubina, cm34.4

Daikin EHBH08CB9W predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Daikin možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 . Model Daikin EHBH08CB9W je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime Daikin, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: